Biefstuk met asperges

Datum: 1 april, 2012 21:21 | Door: Gastronomisch

Gerecht: Biefstuk met groene asperges

Soort: Hoofdgerecht

Personen: 4

Bereidingstijd: 20 minuten

Keukengerei: Goede koekenpan, aluminiumfolie

Ingrediënten:

  • 2 el zonnebloemolie
  • 2 el boter
  • 4 biefstukken
  • 400 gram groene asperges
  • nootmuskaat

Bereidingswijze:

Verwarm de olie en de boter samen in een koekenpan. Breng de biefstukken op smaak met peper en zout en bak ze in de koekenpan aan beide kanten tot ze bruin zijn. Op laag vuur verder garen tot ze de gewenste gaarheid hebben. Wikkel de biefstukken in aluminiumfolie en laat ze enkele minuten rusten.

In hetzelfde vet als de biefstukken de asperges kort bakken en blussen met wat water. Een mespuntje nootmuskaat toevoegen, goed roeren en de asperges een paar minuten laten stoven met een deksel op de pan. Leg de asperges op een bord, haal de biefstukken uit de folie en leg die erop.

Tags: , , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...
Schrijf een reactie
Voeg reactie toe

Als je vaker een reactie wilt zetten, is het makkelijker een gratis account aan te maken. Klik hier.

Top^

Welkom bij de smakelijkste website van België! Hier vind je alles over koken, topchefs en de fijnste gerechten. We brengen je elke dag het laatste nieuws over eten en bereidingen van de lekkerste gerechten. Ook vind je hier informatie over de beste restaurants van België.